Met Social Holistic Retrofit maken we sociale huurwoningen duurzamer. We upgraden verouderde woningen met slimme oplossingen die leiden tot energiebesparing. Ons doel is om energieverbruik te verminderen, de uitstoot van schadelijke stoffen te beperken en leefomstandigheden te verbeteren.

We betrekken bewoners en werken samen met woningcorporaties en sociale woonmaatschappijen, kennisinstellingen en overheden aan een betere en duurzame leefomgeving.


Op weg naar 2050: Samen voor duurzame sociale woningrenovatie! Het project Social Holistic Retrofit pakt energieneutraal renoveren van sociale woningen aan. 

Met steun van INTERREG, focussen we op betere renovatietechnieken en testen deze in Nederland (Roosendaal) en Vlaanderen (Munsterbilzen). We werken samen met bewoners en partners om oplossingen te vinden die voor iedereen werken.

Samen met collega’s van Alwel, Wonen in Limburg, Flux50, Fontys Hogeschool, The Connection, Universiteit Antwerpen en Groene Huisvesters, zeten wij ons in voor een duurzame toekomst voor sociale huisvesting in Nederland en Vlaanderen.