Houtbouw is ook mogelijk voor hoogbouw. Een aantal corporaties deelt ervaring met het proces om te komen tot hoge hoogbouw van ontwerp, concept tot uitvoering. Armand Cieters, woonstichting ‘thuis en Hans van Houtum, NBArchitecten gaan in gesprek over het door ‘thuis ontwikkelde hoge hoogbouwproject. Het gaat om 56 circulaire sociale huurwoningen in Ambachtslaan-Sterrenlaan te Veldhoven. Robbert Groeneveld, Woonstad Rotterdam presenteert de ontwikkeling van Valckensteyn.

Er zijn steeds meer houtbouwconcepten. In het Inspiratieboek Houtbouw staan mooie houtbouw projecten die door corporaties zijn gebouwd. Maarten Georgius, Aedes gaat in op de het Lente-akkoord 2.0 Circulair Industrieel Bouwen en de ontwikkelingen rondom houtbouw. Mark Kemna en Michelle Stede, FsC, werven voor een gratis 2-daagse cursus bouwen met hout voor woningcorporaties. 

Thomas Wellink en Joep van de Weijer, werkzaam bij RVO, delen vanuit de Buyer Group Circulaire nieuwbouwwoning hoe corporaties circulaire ambities kunnen realiseren in de uitvraag.